SK Lochristi maakt zich op voor volgend seizoen

28 januari 2021

SK Lochristi is volop bezig met de bouw van een nieuw team voor volgend seizoen in derde amateurklasse. Verschillende spelers verlengden hun overeenkomst en met Yannick Braem, Kenneth Pauwels en Ridwan Gyselinck werden reeds drie versterkingen binnengehaald. Ook binnen de trainersstaf zijn er enkele wijzigingen.

De coronacrisis heeft voor een heel bizar voetbalseizoen gezorgd. Na vier competitiewedstrijden werd de stekker uit het amateurvoetbal getrokken en afgelopen maandag besliste Voetbal Vlaanderen om de competitie volledig stil te leggen. Ondertussen wordt achter de schermen gewerkt aan de uitbouw van het team voor volgend seizoen.

De kern voor derde amateurklasse krijgt stilaan vorm. Wouter en Pieter-Jan Van De Eedt, Sietse Vispoel, Maarten Landuyt, Tim Van Caelenberg; Yannick Deppé, Maxim Van Eeckhout, Guus Vande Kerckhove, Dominique De Waele, Tjorven Melens en Thomas Zwart hebben ondertussen hun verblijf bij SK Lochristi verlengd. Yannick Braem (Svelta Melsele), Kenneth Pauwels (Olsa Brakel) en Ridwan Gyselinck (RFC Wetteren) werden aangetrokken. Wout Van Der Snickt komt vanuit het beloftenteam de kern versterken. De komende weken zal de kern verder aangevuld worden.

Trainersstaf

Robby Buyens zal ook volgend seizoen aan het roer staan van het A-team. Na het vertrek van Filip Cornelis moest SK Lochristi ook op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Quincy Rombaut zal deze job combineren met zijn functie als sportief manager. Met Wim Laureys is ook een nieuwe keepertrainer aangetrokken in vervanging van Bjorn Uyttendaele (die eerder al naar Sporting Lokeren-Temse trok).

Vertrekkers

Verschillende spelers hebben ook aangegeven de club te verlaten. Jonas Schouppe (Edeboys), Jelle De Schryver (Dikkelvenne) en Yassin Badi (Latem) hebben reeds een keuze gemaakt. Ook Pepijn Van Gansbeke, Robin Baert, Sven Delanoy en Alteron Balaj hebben aangegeven hun voetbalgeluk ergens anders te zoeken

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram