SK Lochristi krijgt Melsele niet klein

5 december 2021

SK Lochristi kon zich niet herpakken na twee nederlagen op rij. Tegen het bescheiden Melsele kwam men niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Na een gezapige aanvangsfase kon SK dreigen met mogelijkheden voor Mbola (naast) en Zwart (kopbal naast). In de 20‘ viel de verdiende treffer. Braem was sneller dan zijn opponent en trapte op de bezoekende doelman. Vandekerckhove plaatste de rebound ook binnen bereik van doelman Pauwels maar Zwart stond op de goede plaats om binnen te tikken. Lang genieten van de voorsprong kon niet. Pauwels leed ongelukkig balverlies en Keizers kon hiervan profiteren om bordjes in evenwicht te brengen. Melsele zette hoog druk en maakte het Lochristi bij momenten moeilijk. Muyshondt dwong Wouter Van Der Eedt tot een fraaie redding. Aan de overkant trapte Melens een aflegger van Zwart op doelman Pauwels.

Na de rust schakelde Lochristi een versnelling hoger. Vandekerchove werd afgeblokt en een schot van Braem bleef ook op een verdedigende voet steken. Bij Melsele lukte het wel. Dutoit zette doelman Van der Eedt met een afgeweken schot op het verkeerde been. Lochristi knokte zich opnieuw in de wedstrijd en Melens zette met een schitterende trap vanop 30 meter de bordjes opnieuw in evenwicht. Beide ploegen hadden nog mogelijkheden op de winst. Melsele dreigde met een vrije trap van Felix die een metertje naast ging. Melens trapte binnen het bereik van Pauwels. Lochristi zette druk maar telkens lag een verdedigend been in de weg. Melsele dreigde via Felix maar die vond Van Der Eedt op zijn weg. Van Eeckhout zag zijn schot door doelman Pauwels gepakt. In blessuretijd redde doelman Van Der Eedt met een zweefsprong nog een punt voor de thuisploeg.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram