SK Lochristi houdt Lokeren-Temse in bedwang tijdens eerste oefenpot

28 juli 2021

De eerste oefenwedstrijd van SK Lochristi op het terrein van Sporting Lokeren-Temse eindigde in een meer dan verdienstelijk 1-1 gelijkspel. 

SK Lochristi startte sterk aan de wedstrijd. Thomas Zwart trapte naast en een schot van Tjorven Melens werd afgeblokt. De Lokerse defensie stond op lemen benen en Zwart kon net niet profiteren van de misser bij de thuisploeg. Lokeren reageerde in het eerste kwartier slechts een keer. Gianni De Neve trapte over.
Op het kwartier zette SK een fraaie aanval op. Yannick Braem kon Thomas Zwart bereiken en die trapte overhoeks binnen. Lochristi bleef baas. Thomas Zwart trapte over na hoekschop en Tjorven Melens knalde een voorzet van Kenneth Pauwels in een tijd over. Een zeldzame actie van de thuisploeg bracht Preben De Man in stelling, maar zijn poging werd afgeblokt door Pieter-Jan Van der Eedt. De beste kansen waren voor de bezoekers. Tjorven Melens trapte op doelman Jelle Merckx na een actie van Yannick Braem. Een verre voorzet van Olivier Speltdooren bracht doelman Merckx bijna in de problemen. De Lokers goalie kon de bal net vanonder de lat halen. Net voor rusten kwam Lokeren nog eens opzetten. Een kopbal van Simon Vermeiren ging naast en een vrije trap van Preben De Man bracht Wouter Van Der Eedt niet in verlegenheid.

Lokeren voerde een ganse reeks vervangingen door aan de rust en kwam een pak feller uit de kleedkamer. Echt gevaar leverde dat niet meteen op. Een poging van Sami Djadi werd afgeblokt en Bart Goossens trapte naast. Lokeren voerde de druk op, maar liep bijna tegen een counter. Thomas Zwart besloot op de doelman. Lochristi kreeg het bij momenten moeilijk, maar de verdediging bleef pal staan tot Gianni De Neve aan tweede paal een doorgekopte voorzet in doel kon verwerken. SK was in de slotfase nog een keer gevaarlijk. Olivier Speltdooren zag zijn bal door doelman door Tibo Gabriel gered. Lochristi overleefde de druk van de thuisploeg en kon met een billijke 1-1 score huiswaarts.

Bekerwedstrijd

Komende zondag 1 augustus speelt SK Lochristi de eerste wedstrijd in de Croky Cup op het terrein van KVV Sint-Denijs Sport. De aftrap is voorzien om 16 uur.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram