SK Lochristi bekert verder na ruime winst tegen KVV Sint-Denijs

1 augustus 2021

SK Lochristi had geen moeite met tweedeprovincialer KVV Sint-Denijs in de eerste ronde van de Croky Cup. De thuisploeg keek aan de rust al tegen een 0-4 achterstand aan en was maar blij dat SK in de tweede helft de voet van het gaspedaal haalde. Thomas Zwart zorgde voor 4 treffers.

SK Lochristi nam de partij onmiddellijk in handen en het werd al snel 0-1 nadat Thomas Zwart profiteerde van balverlies in de thuisdefensie. De tweede kans was opnieuw raak. Guus Vandekerchove tekende voor de 0-2 na een balrecuperatie. SK had rustig meesterschap en creëerde nog enkele mogelijkheden. Kenneth Pauwels werd knap vrijgespeeld, maar trapte naast. Yannick Braem viseerde de vuisten van thuisdoelman Wout Pieters. Het was slechts uitstel voor de thuisploeg. Thomas Zwart werd diep gestuurd en trapte de 0-3 tegen de netten. Even later stond Zwart opnieuw aan het kanon, maar de lijnrechter had buitenspel gezien. De 0-4 kwam er toch. Guus Vandekerchove bracht Tjorven Melis in stelling en die werkte knap af. Sint-Denijs kon een keer dreigen. Halewijn Schoonjans trapte op doelman Wouter Van Der Eedt..

Lochristi deed het in de tweede helft iets rustiger aan, maar bleef bij momenten gevaarlijk. Kenneth Pauwels trapte naast en na een knappe pas van Tjorven Melens kon Thomas Zwart zijn hattrick volmaken. Een snelle aanval bracht diezelfde Zwart opnieuw alleen voor doel en de Lochristi-spits werkte fraai af.
De Waele miste daarna van dichtbij. Sint-Denijs kwam na de 0-6 beter in de wedstrijd, maar ondanks veel goede moed leverde dit geen kansen op. Dries Pieters trapte te zwak en Flor Lamote vond evenmin de weg naar doel.

Volgende zondag speelt SK Lochristi in de tweede ronde van de Croky Cup tegen de buren uit Zelzate. Aftrap om 16 uur.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram