SK Lochristi B wint topper met kleinste verschil

12 december 2021

Het kijkstuk tussen SK Lochristi B en Sparta Ursel was niet meteen een spectaculair kijkstuk al konden beide ploegen verzachtende omstandigheden voorleggen. De thuisploeg trok uiteindelijk aan het langste eind.

Lochristi B had een waslijst aan gekwetste spelers en bij Ursel waren er 4 afwezigen door corona. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en dat resulteerde in veel middenveldspel zonder uitgesproken kansen. Het enige hoogtepunt in de eerste helft was een voorzet van Theo Lietaer die aan de tweede paal binnen viel.

De tweede helft probeerde Ursel wel, maar ook nu bleven de kansen uit. Uiteindelijk waren deze voor SK Lo B. Arnor Lagast (voorlangsà en  Theo Lietaer (zijnet) misten en zo bleef de wedstrijd spannend tot het eindsignaal. Uiteindelijk was de grootste commotie nog op het einde van de wedstrijd. Ursel wou een vierde wisselmoment in de tweede helft doorvoeren voor een gekwetste speler, maar die werd niet toegestaan wat wrevel veroorzaakte bij de bezoekers.

Peter Esprit

 

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram