SK Lochristi B pakt nog eens uit met winst

11 oktober 2021

SK Lochristi B was de laatste weken niet aan het feest, maar in de partij tegen het hoog aangeschreven Waarschoot kon men eindelijk nog eens uitpakken met een (zuinige) zege.

Ten opzichta van de vorige thuiswedstrijd moest SK Lochristi B  maar liefst vijf basisspelers missen, vooral door kwetsuren. Ook Waarschoot  miste een viertal pionnen. Lochristi B nam van in het begin van de wedstrijd het initiatief. Na een kwartier kon Arnor Lagast zich vrijmaken aan de zestien en hij trapte tegen de paal. Waarschoot kwam ook dreigen vanop rechts, maar doelman Bracke redde met een voetveeg. Rond het half uur trapte Camillo Gonzalez vanop 25 m over het doel van Eeckhoudt. Bij een actie in de zestien werd aangetikt door de doelman, maar de scheidsrechter vond dit geen strafschop waard.

Na rust werd het spelniveau niet veel beter. Lochristi probeerde wel, maar vond heel moeilijk gaten in de Waarschootse verdediging. Ook omgekeerd was dit het geval. Stefaan Moens werd in de diepte gelanceerd, maar vanuit een heel scherpe hoek trof hij de verste paal. In de 70' had hij meer geluk. Moens omspeelde met wat moeite doeman Eeckhoudt en kon de 1-0 binnentrappen voor de bezoekende verdedigers konden ingrijpen. Lochristi speelde hierdoor niet bevrijd en 2' later stonden de bordjes bijna gelijk. Doelman Bracke haalde echter de gevaarlijk botsende bal uit de linkerhoek. Waarschoot was echter niet bij machte om in de slotfase echte kansen te creëren. Een vrijschop vanop 25 meter hoog over doel was het enige wat de bezoekers nog voor elkaar kregen, ondanks het feit dat scheidsrechter Baudaert maar liefst 9' liet overspelen.

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram