SK Lochristi B mist de kansen, Wachtebeke niet

3 oktober 2021

In een boeiende pot voetbal tussen Wachtebeke en SK Lochristi B trok de thuisploeg aan het langste eind. De gemiste kansen in de eerste helft braken uiteindelijk zuur op.

Lochristi miste enkele belangrijke pionnen. Theo Lietaer, Thomas Stragier en Gilles De Ridder ontbraken door blessures. De eerste dreiging kwam toch van SK. Na een tiental minuten was het Stefan Moens, net terug uit blessure, die Charles Ghijselinck een volley in de korte hoek aanbood maar doelman Van Nieuland pareerde knap. De tweede kans was een kopie met dezelfde hoofdrolspelers, maar opnieuw viel er geen doelpunt. Ook Stefan Moens zelf besloot op een goed keepende Van Nieuland.

Ook in de tweede helft was Lochristi de meest dreigende ploeg met kansen voor Stefan Moens en Arnor Lagast (lobbal). Gaandeweg kwam SK Wachtebeke beter in het spel en het was Sylvio Seghers die in de 78' een corner aan de tweede paal binnenknikte. Lochristi probeerde nog, maar in blessuretijd was het opnieuw Seghers die een voorzet van Even Mattis in doel verlengde en de thuisploeg een gevleide winst bezorgde.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram