#redchallenge

9 juni 2021

Beste,

Je zag het misschien ook al passeren via FB, indien niet, zondag zakt VTM af naar Lochristi in de Red Devils uitdaging kleur je gemeente rood.

Hoe loopt het? Zaterdag, tijdens het nieuws van 19u, wordt de gemeente Lochristi uitgedaagd door een Rode Duivel om rood te kleuren.

VTM komt deze uitdaging zondag tussen 12u00 en 15u00 filmen, uit alle opnames wordt een sfeerreportage gemaakt, welke zondagavond, op het einde van het 19u nieuws wordt uitgezonden.

SK Lochristi heeft al laten weten te willen deelnemen en praktisch is afgesproken dat VTM op de terreinen van SK Lochristi komt filmen van 12u00 tot 12u30, ongeveer.

Praktisch: wil je deelnemen, bevestig dit dan gewoon even door te mailen naar Pascal@handdesinfectie.vlaanderen

of schrijf je in via het evenement op de site van SK Lochristi.

Nodig gerust ook je vriendjes, buren, familie uit en zak massaal af naar de Bosdreef!

1 vraag/vereiste: kom in het rood, of toch zo veel als mogelijk! Vlaggen, wimpels, schminck, pruiken,.... laat je gaan!

Bedoeling is dat spelers op het A terrein, samen met spelers van de 1ste ploeg, een balletje rondtikken terwijl ouders voor hen supporteren.

Dit staat zo goed als definitief vast, mits er minstens een 30-tal personen aanwezig zouden zijn. Vrijdag mag u nog een mailtje verwachten met de bevestiging of dit wel/niet door gaat.

Extra stimulans: onder alle personen die in de sfeerreportage op TV komen, zal ook een gesigneerd wedstrijdtruitje van de Rode Duivel die Lochristi uitdaagt, worden verloot!

Ben benieuwd jullie talrijk te zien op TV zondagavond!

Met gezonde groeten.

Pascal

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram