Punt met gemengde gevoelens voor SK Lochristi B

26 september 2021

SK Lochristi B heeft de drie punten niet kunnen thuishouden tegen de rode lantaarn Kaprijke-Bentille. SK kon pas in de slotminuut de gelijkmaker aantekenen.

Lochristi nam de partij meteen in handen en na wat halve kansen was het Robrecht Schoonjans die op een hoekschop de 1-0 van dichtbij kon binnentikken. De thuisploeg verzuimde in de eerste helft om de voorsprong verder uit te diepen. Het overwicht leverde te weinig mogelijkheden op.

Kaprijke Bentille begon fel aan de tweede helft. Van Wuytswinkel stuurde Van Vooren in het straatje en doelman Bracke zag de bal in de verste hoek verdwijnen. Lochristi was wat aangeslagen maar kon via Lietaer, op aangeven van Arnor Lagast, voor een nieuwe voorsprong zorgen. De bezoekende vrije trappen deden de thuisploeg pijn en in nauwelijks 2' stond Kaprijke-Bentille op 2-3. Van Verdegem mocht een vrije trap vanop de middellijn nemen en die verraste iedereen. De bal ging tot ieders verbazing aan de tweede paal binnen. Een nieuwe perfect aangesneden vrije trap van Van Verdegem belandde op het hoofd van Van Wuytswinkel die bal heel knap binnenkopte. Kort voor affluiten keek van Verdegem tegen zijn tweede gele kaart aan en SK kon van de man meer-situatie alsnog profiteren. Met de moed der wanhoop pompte Lochristi de bal naar voor in de zestien waar de bezoekende doelman in botsing kwam met een eigen verdediger en Lietaer die binnentrapte.