Ook Lochristi B pakt zwaar uit

5 september 2021

SK Lochristi mocht de eerste wedstrijd van het seizoen afwerken op Hansbeke dat het nieuwe complex in Landegem mocht inspelen. De thuisploeg kreeg een 0-5 om de oren.

Na een klein kwartier zaten de jongens van coach Walleyn al op rozen. Zowel in de 8' als in de 13' leverde Arnor Lagast een perfecte assist af die in beide gevallen door Charles Ghyselinck knap werden afgerond. De eerste treffer plaatste Ghyselinck met 3 verdedigers in de nek mooi naast de doelman. Bij de tweede kon hij de thuisdoelman vakkundig dribbelen en binnenschuiven. Het betonharde veld maakte goed voetbal moeilijk en de kansen bleven zeer schaars. Rust 0-2.

Nadat Robrecht Schoonjans op corner net naast had gekopt, was het de ingevallen Theo Lietaer _ die te laat aan de aftrap verscheen wegens een ongeval op de Brusselse Ring _ die de 0-3 binnenknikte op voorzet van Michiel Van Nieuwerburgh. De thuisploeg probeerde wel, maar Lochristi doelman Davy Bracke bedreigen zat er niet in. Op tegenaanval prikte Charles Ghyselinck zijn derde treffer van de dag tegen de netten en het was assistkoning Arnor Lagast die kort voor tijd met een knal in de linkerbovenhoek voor de zware 0-5 cijfers zorgde.

Volgende week ontvangt SK Lochristi B een van de ambitieuze ploegen uit de reeks. De aftrap tegen VK Watervliet is voorzien om 15 uur.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram