Jeugdploeg in de kijker: de U7 van Ann en Quinten

7 september 2021

SK Lochristi wil de komende maanden ook de jeugdploegen regelmatig eens in de kijker zetten. De website wordt dan opgefleurd met een verslagje van een  jeugdwedstrijd en de foto's zullen terug te vinden zijn op onze facebookpagina. Vandaag geven wij aandacht aan de U7.

De U7 trapten afgelopen vrijdag als allereerste ploeg het nieuwe seizoen af tegen de buren van SV Zaffelare.  Ann Janssens en Quinten Claeys zijn de trainers die de jongste voetballertjes stimuleren en inspireren, niet alleen op training maar ook tijdens de wedstrijden. In augustus speelden de U7 al enkele tornooien op Beervelde, Daknam en Overmere. met voor het eerst 'echte' wedstrijden, na een coronajaar waarbij er nauwelijks mocht gespeeld worden. Dat een sport als voetbal een ideale uitlaatklep voor onze jonge spelertjes is, kan men alvast merken aan de foto's die we ontvangen hebben en die op de facebookpagina van SK Lochristi terug te vinden zijn. Veel kijkplezier.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram