Voetbal Vlaanderen legt competitie stil voor senioren, jeugd mag wel blijven spelen

13 oktober 2020

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste deze namiddag na lang beraad, om het seniorenvoetbal voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Het zat er al een tijdje aan te komen. De stijging van het aantal coronabesmettingen en de beslissing van 12 oktober dat er geen kleedkamers mogen gebruikt worden, heeft Voetbal Vlaanderen doen beslissen dat de competities voor senioren, U19, U21 en de reserven worden stilgelegd. Jeugdcompetities van U6 tot en met U17 mogen wel verder georganiseerd worden.

Communicatie van Voetbal Vlaanderen
"Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en/of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving blijven aanbieden.
Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze moeilijke tijden al het nodige toen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan. Voor toekomstige aanpassingen in de ene of de andere richting zal het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nieuwe besluiten nemen. Wij vragen begrip voor de uitzonderlijke situatie en zeer moeilijke beslissing".

Voetbal Vlaanderen publiceerde een overzichtelijk kader van de mogelijkheden die er nog zijn.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram