SK Lochristi start competitie met thuisnederlaag tegen SV Oostkamp

23 september 2020

SK Lochristi had zich de start van de competitie anders voorgesteld. Na nauwelijks 20’ keken de troepen van Robbie Buyens al tegen een 0-3 achterstand aan na enkele weggeefdoelpunten. Ondanks een sterke tweede helft en een karrevracht kansen kwam men niet verder dan een aansluitingstreffer. In de slotfase werd nog een doelpunt in geschenkverpakking weggegeven.

SK Lochristi hield aan de voorbereiding en de bekercampagne een degelijk gevoel over en rekende op een goede start tegen nieuwkomer SV Oostkamp. In de aanvangsfase werd men echter meteen met de neus op de feiten gedrukt. De bezoekers zetten snel druk en Lochristi acteerde veel te slordig. Toch was de eerste mogelijkheid voor SK, maar Thomas Cappan kon een verre pas niet onder controle krijgen. Oostkamp stuurde na 4’ een eerste waarschuwing uit. Wouter Van Der Eedt kon nog redding brengen, maar even later verscheen Stan Braem alleen voor doel en meteen was het 0-1. Een misverstand in de thuisdefensie luidde al snel de 0-2 in. Opnieuw was Braem afwerker van dienst. De slordigheden braken Lochristi zuur op en na nieuw balverlies kon Braem met een fraaie lob voor de 0-3 zorgen.
Lochristi herstelde na deze zware opdoffer, maar in de zone van de waarheid lukte het niet tot Maxim Van Eeckhout een fraaie actie opzette in de 38'. Hij bediende Robin Baert en diens voorzet werd door Thomas Zwart tegen de netten gewerkt. Net voor rusten miste Guus Vandekerckhove de aansluitingstreffer.

Na de rust was SK Lochristi dominant. Robin Baert zorgde al snel voor de aansluitingstreffer en de thuisploeg ging door. Kansen van Van Eeckhout en Vandekerckhove hadden geen resultaat en de 3-3 werd afgevlagd wegens buitenspel. Lochristi miste nog enkele kansen en zoals vaak in voetbal wordt dit afgestraft. Met nog 3’ op de klok ging Olivier Speltdooren in de fout en Diego Bragard nam het geschenk in dank aan.

Komende zondag wacht de verplaatsing naar Eppegem.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram