SK Lochristi neemt eind dit seizoen afscheid van trainer Jurgen Van Herreweghe

1 februari 2020

Op het einde van dit seizoen zullen de wegen van SK Lochristi en trainer Jurgen Van Herreweghe scheiden. Opvolger wordt Robby Buyens.

“Dit was een emotioneel heel moeilijke beslissing”, zegt sportief manager Chris Sonneville in Het Nieuwsblad. “Jurgen leverde bij ons schitterend werk en daar zijn we hem dankbaar voor. Uit de spelersgroep detecteerden we signalen dat de match tussen spelers en trainer verwaterde. Er kwam sleet op de relatie. Onlogisch is dat niet na zo'n lange tijd. We wensen Jurgen veel succes in zijn verdere loopbaan".

Jurgen Van Herreweghe ging in november 2015 aan de slag als hoofdtrainer bij SK Lochristi. Hij volgde toen Omer Van Praet op. Van Herreweghe was in het verleden niet alleen speler van SK Lochristi, hij fungeerde er ook als jeugdtrainer. Daarna trok hij als jeugdtrainer naar Standaard Wetteren om vervolgens assistent-trainer te worden bij KSK Deinze, waar hij onder meer met Jan Ceulemans samenwerkte.

Robby Buyens

SK Lochristi heeft ondertussen al zijn nieuwe trainer aangetrokken. De ervaren Robby Buyens (55) zal vanaf volgend seizoen deze functie opnemen. Buyens is vooral bekend als voetballer bij KSK Beveren waarvoor hij tussen 1985 en 1992 uitkwam. Nadien speelde hij nog bij Eeklo, Berchem en Nieuwkerken-Waas. Als trainer was hij actief bij Vrasene, Nieuwkerken, SK Lebbeke, Sint-Gillis-Waas, Temse; Sint-Niklaas en Bornem. De Waaslander laste dit seizoen een sabbatjaar in.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram