SK Lochristi knikt Dendermonde met forfaitscore uit de beker

30 augustus 2020

SK Lochristi had weinig moeite met KAV Dendermonde in de eerste ronde van de Croky Cup. Na 90’ stond een 5-0 score op het bord. Tjorven Melens trof drie keer raak.

De wedstrijd was nauwelijks op gang gefloten of de thuisploeg claimde al een strafschop toen Thomas Zwart door Nick Piro onderuit werd gehaald. Scheidsrechter Meus zag echter geen fout in de tussenkomst van de bezoekende doelman en liet verder spelen. De bezoekers kwamen meteen onder druk te staan. Zwart kopte over en miste even later alleen voor doel. Zwart was bij momenten onhoudbaar voor de Dendermondse verdediging, maar zijn vizier stond niet op scherp al zat ook een sterk keepende doelman Piro hier voor iets tussen.

Een treffer kon niet uitblijven en toen Zwart de bal vanop de flank aangespeeld kreeg tekende hij voor de 1-0, al was er bij de bezoekers fel protest voor voorafgaand handspel. Dendermonde kwam sporadisch eens aan de overkant, maar kansen creëren was er niet echt bij. Net voorbij het half uur sloeg Lochristi twee maal toe in evenveel minuten. Tjorven Melens kopte een vrije trap van Jelle De Schryver tegen de netten en even later deed hij dit kunstje nog eens over na voorzet van Dominique De Waele.

Na de rust liet de thuisploeg het tempo zakken en Dendermonde kwam iets beter in de wedstrijd. Dean Van Droogenbroeck trapte over en een bedrijvige Jeffred Olori Bonsu zag zijn vluchtschot naast gaan. Lochristi beperkte zich vooral tot controleren en toen Thomas Zwart door Sarkodie Foley onderuit werd getrokken wees de ref wel naar de stip. De elfmeter werd door Olivier Speldooren omgezet. Net voor affluiten voltrok Tjorven Melens een zwaar verdict voor de bezoekers met zijn derde treffer van de dag.

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram