SK Lochristi kan voorsprong niet vasthouden en mag uiteindelijk nog tevreden zijn met een punt

11 januari 2020

SK Lochristi pakte een punt op het terrein van Torhout. Tot 17' voor tijd stond SK op een 0-2 voorsprong, maar een zeer gedreven thuisploeg zette de bordjes toch nog in evenwicht en daar viel weinig op af te dingen.

De wedstrijd begon ideaal voor Lochristi. Shun Ballegeer tikte na 4' een pas van doelman Vanderschaeghe te kort terug en een aandachtige Jelle De Schryver kon simpel binnenschuiven. Yannick Deppé knalde even later over. Torhout reageerde via een schot van Matteo Couwyzer dat net naast ging. Janis Coppin kwam een teenlengte te kort om een voorzet van Gillian Verhaeghe binnen te tikken. Een schotje van Couwyzer belandde in de handen van doelman Wouter Van Der Eedt, die de zieke Benny Rogiest verving. Torhout drukte door en Coppin devieerde een voorzet vanop rechts net over doel. Ballegeer kon een lange vrije trap onvoldoende onder controle krijgen en weg was de kans. Nathaniel Lagrou dwong Van Der Eedt plat met een grondscherend schot. Volledig tegen de gang van het spel in kwam Lochristi op 0-2. De bal raakte niet weg na hoekschop en Sven Delanoy schoof de bal onder de Torhoutse doelman tegen de netten.

Lochristi domineerde de aanvangsfase van de tweede helft maar echte kansen leverde die dominantie niet op. Torhout tekende voor de eerste doelpoging. Invaller Frederik Declercq zag doelman Van Der Eedt ver uit doel staan toen hij de bal veroverde in het middenveld, maar de poging tot lob ging naast. Torhout pakte de wedstrijd terug in handen en de bezoekers kregen het moeilijk. Baptiste Schmisser kon tot 2x toe koppen maar telkens sprong een verdediger in de weg. Schmisser knalde volledig vrij over. Badi viseerde aan de overkant de dwarsligger en Stijn de Wilde kopte binnen het bereik van doelman Vanderschraeghe. Met nog 13' op de klok lukte Torhout de aansluitingstreffer. Niels Mestdagh kreeg iets teveel ruimte en knikte aan de tweede paal binnen. Nauwelijks een minuut later stonden de bordjes in evenwicht nadat.Janis Coppin de bal na een geharrewar voor doel binnentikte. Van Der Eedt maakte nog een knap vluchtschot van Thibault Vandendriessche onschadelijk. Ook Guus Vandekerchove had een ver schot in de voet. maar ook de thuisdoelman was paraat.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram