SK Lochristi B sleept puntje uit de brand in blessuretijd

11 oktober 2020

Voetbal blijft onvoorspelbaar. SK Lochristi B moest driekwart van de wedstrijd volledig ondergaan, maar sleepte toch een punt uit de brand tegen Laarne-Kalken diep in blessuretijd.

SK Lochristi B miste een vijftal basispionnen en dit was duidelijk merkbaar op het veld. De bezoekers namen na een korte studieronde de wedstrijd resoluut in handen. Robaeyst kopte over en doelman Bracke voorkwam een vroege achterstand toen Van Rijsselberghe uithaalde. Vooral op stilstaande fases toonde Laarne-Kalken zich gevaarlijk, maar in de afwerking liep het mis. De Waele trapte na een vrije trap in de vlucht net over doel. Lochristi kwam nauwelijks in het stuk voor en kon pas kort voor de rust een eerste keer dreigen. Lietaer trapte over.

Na de rust gingen de bezoekers gewoon verder op hun elan en dit leidde al snel tot een verdiende treffer via Pauwels. Lochristi hielp nog een beetje mee, want geknoei in de verdediging bracht Robaeyst in schietpositie. Doelman Bracke bracht redding, maar tegen de rebound van De Waele was hij niet opgewassen. Bracke had even later nog een knappe redding in huis op een schot van Robaeyst. Het zag er niet naar uit de SK het tij zou kunnen keren en toch gebeurde het. Lagast kon zich doorzetten op links en zijn voorzet belandde via de vingertoppen van doelman Van De Vyvere in de voeten van Lietaer die de 1-2 aantekende. Opeens kantelde de wedstrijd. De thuisploeg bleek nu wel te geloven in zijn kansen en koos resoluut voor de aanval. De bezoekers kregen de mogelijkheid om te counteren, maar sprongen hiermee onzorgvuldig om, al had doelman Bracke hier ook wel verdienste aan. Het bleef op die manier spannend en diep in blessuretijd kon D’hondt zijn teen tegen een voorzet van Lagast zetten en doelman Van de Vyvere een tweede keer verschalken. Lochristi pakte op die manier nog een onverhoopt punt.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram