SK Lochristi B klopt Maria Aalter in eigen huis

20 september 2020

SK Lochristi B pakte vandaag de volle buit op het terrein van Maria-Aalter. Theo Lietaer was goed voor drie treffers

De thuisploeg startte op een moeilijk bespeelbaar veld in egelstelling, waardoor er aanvankelijk weinig kansen te noteren vielen. Stefan Moens liet twee mogelijkheden onbenut en aan de overkant toonde Onderbeke zich evenveel keer gevaarlijk. Bij de tweede kans was het raak met een gekruiste volley. Theo Lietaer zorgde al snel voor de gelijkmaker. Hij knikte een vrije trap van Camillo Gonzalez aan de tweede paal binnen.

Kort na de rust kon Lochristi opnieuw scoren. Gilles De Ridder werd foutief gestuit in de zestien en Lietaer mocht zijn tweede van de dag aantekenen. Maria Aalter moest nu aanvallen, waardoor Lochristi meer ruimte kreeg. Stefan Moens kon echter niet verlengen aan de tweede paal. De thuisploeg claimde een strafschop na fout op De Meyer, maar scheidsrechter Heidi Houtthave reageerde niet. Het doelpunt viel aan de overkant. Gilles De Ridder en Charles Ghyselinck speelden de thuisdefensie op een hoopje en boden de ingevallen Arno Lagast de 1-3 op een schoteltje aan. Lochristi op rozen dacht men, maar De Meyer bracht opnieuw spanning toen hij een blind getrapte voorzet mooi tegen de netten trapte. Theo Lietaer knikte 10’ minuten voor tijd de 2-4 binnen, maar de thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen. Maria Aalter trof nog de lat en doelman Davy Bracke had nog twee parades in huis, maar SK overleefde de druk en mocht met een zege huiswaarts.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram