SK Lochristi B deelt punten met Boekhoute

17 januari 2020

Het bescheiden VC Boekhoute snoepte SK Lochristi B twee kostbare punten af. SK ziet hiermee zijn achterstand op Destelbergen oplopen tot negen punten, al komt men de nederlaag van Dynamo Beervelde iets steviger op de tweede plaats.

Na goed 10 minuten werden de debatten in Boekhoute echt geopend. Een vrije trap belandde voor doel en het was De Kock die de bal overhoeks knap binnenkopte. Lochristi was meteen op achtervolgen aangewezen. Theo Lietaer schudde twee verdedigers af, maar werd in laatste instantie nog afgeblokt. Aan de overkant leidde slecht uitverdedigen tot een schot van Van Ootegem dat naast ging. Een knappe doorsteekpass van Gilles De Ridder bracht Theo Lietaer alleen voor doel maar de bal sprong te ver van zijn voet bij de laatste controle. Een knappe counter van Boekhoute bracht spelverdeler Hillaert alleen voor doelman Bracke. Deze redde met een knappe voetveeg. Na een combinatie met Sander Van De Velde trapte Theo Lietaer net naast.

Ook na de rust ging SK op zoek naar de gelijkmaker en het leek erop dat thuisspeler Thomas Goethals een handje wou helpen. Hij werd uitgesloten met 2 x geel wegens herhaaldelijk protest. Het was dan ook de onvermijdelijke Theo Lietaer die zich kon doorzetten en de bal overhoeks binnentrappen. In de slotminuut schoot Sander Van De Velde een vrije trap rakelings over, waardoor SK bleef steken op een 1-1, meteen het eerste gelijkspel na 20 wedstrijden.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram