SK Lochristi B deelt de punten met Waarschoot

1 maart 2020

SK Lochristi B kwam op het terrein van Waarschoot niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Hiermee mist men de kans om de kloof met leider Destelbergen een beetje te dichten.

Waarschoot deelde de lakens uit in de beginfase. Slap uitverdedigen leidde tot enkele doelrijpe kansen maar ofwel werd slecht afgewerkt ofwel stond doelman Bracke pal. In de 17' plofte de bal na een hoekschop letterlijk voor de voeten van de meeopgerukte Roggeman die van dichtbij doelman Bracke te grazen nam. 7' later was alles te herdoen. Lietaer werd afgezonderd op de linkerflank en zijn strakke voorzet werd door de instormende Gilles De Ridder binnenkant voet tegen de netten gewerkt. Van de Velde omspeelde net voor rust thuisdoelman Verborgt maar werd nog in laatste instantie afgeblokt, zodat men met een 1-1 ging rusten.

Lochristi kende een ongelukkig begin van de tweede helft; Lapauw zond de bal voor doel en fel onder druk trapte De Groote de bal ongelukkig in eigen doel. Doelman Bracke hield daarna de bezoekers in de wedstrijd. Lochristi voetbalde nauwelijks kansen bijeen tot doelman Verborgt een schot van Lietaer niet kon klemmen en de ingevallen Lansan Van Bockstal wipte de bal binnen. Lochristi ging bijna met de 3 punten lopen. Een gekraakt schot van Van Bockstal werd bijna een ideale voorzet maar Ghyselinck kon de bal net niet in doel verlengen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram