SK Lochristi A pakt puntje bij VK Ninove

7 maart 2020

SK Lochristi pakte een puntje mee vanuit Ninove na een felbevochten wedstrijd. Een fel betwiste strafschopdoelpunt van Olivier Speltdooren zorgde voor een klein feestje achteraf.

SK Lochristi had licht windvoordeel in de eerste helft en pakte de wedstrijd in handen. Badi trapte vanuit een schuine hoek op doelman Van Den Noortgaete. De bezoekers versierden enkele vrije trappen en hoekschoppen, maar kansen kwamen er niet uit voort. Na een lang uitgesponnen aanval trapte Van Eeckhout binnen het bereik van de thuisdoelman. Met nog 15' op de klok in de eerste helft kwam Ninove nadrukkelijker opzetten. Van Der Eedt ging goed in de voeten van Bael. Diezelfde Bael kopte even later naast en Lochristi had geluk toen de paal redding bracht. In de slotfase kon Lochristi toch nog eens dreigen. Volckerick trapte over en Vandekerchove mikte naast.

In de tweede helft ging Ninove fel van start. Een schot van Romero was te zwak, maar betekende het startsein voor de thuisploeg om SK onder druk te zetten. Een poging van Schamp week af en ging net naast. De Wannemaecker zette de thuisploeg dan toch op voorsprong toen hij zijn hoofd tegen een vrije trap mocht zetten. Even later hield doelman Van Der Eedt Lochristi in de wedstrijd met een knappe reflex op een poging van Romero en het zat ook mee toen een afgeweken schot van Nedefe op de dwarsligger belandde. De bezoekers overleefden en kwamen opnieuw beter in de wedstrijd. Van Eeckhout devieerde de bal in de handen van thuisdoelman Van Den Noortgaete na een scrimmage voor doel. Opschudding in de 84’. Een thuisverdediger ging iets te nadrukkelijk aan de trui van de ingevallen De Wilde hangen en ref wees naar de strafschopstip, alhoewel de Lochristi-spits niet tegen de grond ging. Hevig protest van de thuisspelers leverde enkel een geel karton op voor De Wannemaecker. Speltdooren zette de elfmeter om. Ninove moest opnieuw aan de bak maar deed dit ongeordend, zodat het bij een puntendeling bleef.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram