SK Lo Business Friends blazen verzamelen in Fleur de Lys

27 januari 2020

De SK Lo Business Friends verzamelden afgelopen zaterdag in restaurant Fleur de Lys. Onze fotograaf mocht er even bij zijn en legde de groep vast op de gevoelige plaat.

De SK Lo Business Friends verzamelt een 25-tal bedrijven uit Lochristi en omstreken, die zich verenigd hebben om de voetbalploeg SK Lochristi (vooral financieel) te ondersteunen. Om echte concurrentie tegen te gaan probeert men er voor te zorgen dat er enkel bedrijven uit verschillende sectoren aansluiten bij de Business Friends.

"In de praktijk zijn we een soort service club met als doel de voetbalclub te steunen", zegt Chris Sonneville, hoofdsponsor van SK Lochristi. "Op regelmatige basis worden er activiteiten georganiseerd. Zo gingen we al op bedrijfsbezoek bij drukkerij Geers en enkele tomaten- en slatelers in Roeselare. Ook het Flanders Horse Event in Beervelde mocht ons als bezoekers ontvangen. Deze bedrijfsbezoeken eindigen we meestal met een etentje".

Afgelopen zaterdag verzamelden de SK Lo Business Friends in restaurant Fleur de Lys in Lochristi. Daar werden ongetwijfeld nieuwe plannen gesmeed voor de toekomst.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram