Ook SK Lochristi B zet nieuwe jaar goed in

6 januari 2020

Met een sterk gewijzigd team, wegens schorsingen en examens, heeft SK Lochristi B op een volwassen wijze de overwinning behaald op het terrein van Watervliet.

Op een eerste echte kans was het een half uur wachten. Thomas Stragier verschalkte doelman Van Den Bossche met een kopbal, maar de bal werd voor de lijn gekeerd, althans volgens de scheidsrechter die er alleen voor stond. Na een korte terugspeelbal kwam Huyghe aan de overkant alleen voor doelman Bracke, maar de thuisspits besloot te zwak. Net voor rust kende Lochristi pech toen Michiel Van Nieuwerburgh zijn enkel verzwikte en moest worden vervangen.

Net na de rust miste Sander Van de Velde een open doelkans en wanneer Watervliet een zeldzame keer doorbrak trok Robbrecht Schoonjans noodgedwongen aan de noodrem, waarna de scheidsrechter de Lochristi-verdediger op een logische rode kaart trakteerde. Voor Lochristi was dit het sein om toe te slaan. Een afgeweken hoekschop werd terug voor doel gebracht en Thys De Schoenmacker kopte overhoeks binnen. Derrick Nkansah, spits van de U21, stond pas op het veld toen hij even later bij zijn eerste baltoets de doelman verschalkte om dan ijzig kalm de 0-2 binnen te schuiven. Aan de overkant miste Ulijn alleen voor open doel nog de 1-2 maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram