Olsa Brakel zet SK Lochristi makkelijk opzij

19 januari 2020

SK Lochristi kon tegen Olsa Brakel nauwelijks een vuist maken en ging kansloos met 1-5 onderuit. Vooral in de eerste helft speelden de troepen van Jurgen Van Herreweghe ondermaats en opnieuw werden al te veel kansen gemist. Er wacht nu een weekje rust.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor de thuisploeg. Andre Ntambue werd na voorafgaand balverlies foutief gestuit door Sven Delanoy in de zestien en diezelfde Ntambue zette de elfmeter feilloos om. Doelman Wouter Van Der Eedt was even later attent op een voorzet van Schelstraete. Lochristi reageerde via een afstandsschot van Yassin Badi. Brakel kwam na 10' op een dubbele voorsprong. Zaidi werd knap vrijgespeeld en Kevin De Haspe kon diens voorzet simpel binnenlopen. Yassin Badi miste de aansluitingstreffer toen hij volledig vrij naast kopte. Brakel profiteerde van de slordigheden bij de thuisploeg. Een slechte terugspeelbal van Joël Polfliet werd opgepikt door Ntambue die doelman Van der Eedt omspeelde en de 0-3 binnentrapte. Pauwels tikte daarna een voorzet van Zaidi naast en een persoonlijke poging van Zaidi ging net naast de kruising. Op het half uur versierde Lochristi een tweede kans. Dominique de Waele trapte van dichtbij hoog over. Nathan Volckerick speelde kort voor rusten Guus Vandekerchove vrij en zijn stiftbal werd net voor de lijn weggewerkt.

Lochristi ging voortvarend van start na de rust. Guus Vandekerchove zag zijn kopbal door doelman Jasper Otte gepakt. Maxim van Eeckhout besloot vanop afstand maar de botsende bal was te centraal gericht om de Olsa-goalie in verlegenheid te brengen. Zaidi verzuimde aan de overkant een individuele actie af te maken. Lochristi probeerde wel, maar sprong te slordig om met de kansen. De Waele trapte draaide zich knap vrij maar trapte van dichtbij over. Net over het uur kon de thuisploeg toch milderen. Guus Vandekerchove kwam gepast voor zijn man om een voorzet van de ingevallen Pepijn Vangansbeke binnen te koppen. Een vrije trap van Joël Polfliet belandde in de handen van Otte. De druk van Lochriste ebde weg en de ingevallen Menco Deryck nam met een fraai afstandsschot alle twijfel weg. Ntambue viseerde kort daarop de paal. Stijn De Wilde kon net te weinig kracht zetten toen hij een voorzet van Vangansbeke op doel kopte. Van Der Eedt haalde een schot van Zaidi vanonder de lat. SK moest de kelk tot op de bodem ledigen. Domien Schelstraete tekende na een infiltratie voor de zware 1-5.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram