Lochristi B start derde periode met een nederlaag

2 februari 2020

Een fel verzwakt SK Lochristi B leed een vermijdbare nederlaag tegen Hansbeke. De bezoekers profiteerden van de wind en de foutjes bij de thuisploeg. De thuisploeg kreeg de kansen, maar Theo Lietaer bleek niet in zijn dagje.

De eerste kans was voor de thuisploeg. Een scherpe voorzet van Lorenzo De Groote werd door een verdediger richting doel gedevieerd, maar doelman Ruben Janssens was alert. Aan de overkant was het wel raak. Davy Bracke kreeg een schot niet onder controle en Maarten Cools kon optimaal profiteren. De bezoekers profiteerden van het windvoordeel maar Thibau De Hon en Maarten Cools konden hun afstandsschoten niet kadreren. Theo Lietaer miste de kans op de 1-1 toen hij op doel kon afgaan. Doelman Janssens kreeg eerst de hulp van een verdediger en toonde zich in tweede instantie de sterkste. Laurens De Neve bleef niet rustig toen hij mocht aanleggen en Anthony Van Pottelberghe viseerde de vuisten van Bracke. Kort voor de rust liet de defensie van de thuisploeg zich net iets te makkelijk rollen en opnieuw Maarten Cools trapte overhoeks binnen.

Lochristi startte met goede bedoelingen aan de tweede helft, maar het gemis van een zestal basispionnen woog zwaar. Theo Lietaer had nochtans de kans op een snelle tegentreffer maar trapte op de doelman. Even later zag de topschutter een nieuwe kans compleet de mist ingaan na een knappe voorzet van Rob De Waele.  De bezoekers controleerden de wedstrijd en hielden makkelijk stand. Toen de ingevallen Gianni Delaere een voorzet voor doel bracht velde Jeroen Vanlerberghe een zwaar verdict voor de thuisploeg.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram