Geen voetbalwedstrijden voor senioren tot 25 augustus, enkel jeugd mag spelen

28 juli 2020

Voetbal Vlaanderen heeft zopas beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus. De oefenpartij tegen Berlare van morgen woensdag wordt dus geannuleerd en ook de wedstrijd voor de Croky Cup tegen Dendermonde gaat niet door. Jeugdwedstrijden mogen wel nog plaatsvinden, met enkel de ouders als publiek.

Het verbod is van toepassing op de wedstrijden bij de senioren, de U19 en U21. Trainingen mogen wel nog doorgaan. Deze beslissing houdt in dat ook de bekerwedstrijden, die normaal gezien komend weekend zouden gespeeld worden, niet zullen doorgaan. De beslissing van Voetbal Vlaanderen geldt (voorlopig) enkel in het amateurvoetbal en niet in de Jupiler Pro League en 1B.

Jeugdploegen mogen wel nog vriendschappelijke wedstrijden spelen tot en met de U17. Enkel de ouders van de spelers zijn toegelaten als toeschouwers en zij moeten zich wel aan de geldende regels houden: afstand houden en mondmasker aan. Tornooien worden afgelast.

Competitiestart uitgesteld

De beslissing van Voetbal Vlaanderen heeft meer dan waarschijnlijk ook gevolgen voor de competitiestart en de bekercompetitie. Meer info hierover volgt later.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram