Eerste oefenpartij SK Lochristi tegen FC Destelbergen eindigt op 2-2

22 juli 2020

SK Lochristi moest in zijn eerste oefenwedstrijd tegen FC Destelbergen tevreden zijn met een 2-2 gelijkspel.

Daags na de eerste training moest de A-kern van SK Lochristi al aan de bak voor een eerste oefenwedstrijd tegen de ambitieuze tweedeprovincialer FC Destelbergen. Zat die training nog in de benen, we weten het niet maar, maar SK kreeg in de eerste helft nauwelijks vat op de tegenstander. Veel balbezit leverde nauwelijks kansen op en de thuisploeg counterde bij momenten scherp. Balverlies in de defensie van Lochristi leverde uiteindelijk een 1-0 voorsprong op. SK reageerde via Vanderkerckhove, Balay. De Waele en Capan maar echt gevaarlijk waren die pogingen niet.

Lochristi toonde zich gretiger na de rust. Zwart trapte over en Speltdooren viseerde de vingertoppen van de thuisdoelman. SK drukte door en creëerde opeens heel wat mogelijkheden. De Schryver profiteerde van een misverstand in de thuisdefensie en Speltdooren knalde een voorzet van Vangansbeke in een tijd in doel. Lochristi maakte de klus niet af en een moedig Destelbergen kon net voor affluiten de 2-2 aantekenen.

Komende zaterdag oefent SK Lochristi A op het terrein van Sinaai.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram