Competitiestart vastgelegd: Derde provinciale start in weekend 12-13 september, derde nationale een week later

13 augustus 2020

Voetbal Vlaanderen heeft gisterenavond een beslissing genomen omtrent de opstart van de verschillende voetbalcompetities, allemaal onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen rond Covid 19. SK Lochristi B start de competitie op 13 september thuis tegen Sparta Ursel, SK Lochristi A een week later tegen SV Oostkamp.

De jeugdcompetities (gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal) van Voetbal Vlaanderen worden zoals gepland aangevat in het weekend van 5 en 6 september 2020.

De provinciale competities gaan van start in het weekend van 12 en 13 september 2020 met de voorziene tweede speeldag. De 'eerste' speeldag zal worden gespeeld op woensdag 11 november. SK Lochristi B start in derde provinciale thuis tegen Sp. Ursel.

De competities 2de en 3de amateurklasse worden aangevat in het weekend van 19 en 20 september 2020 met de derde speeldag. SK Lochristi A speelt dan thuis tegen de West-Vlaamse nieuwkomer SV Oostkamp. De eerste (thuis VW Hamme) en de tweede speeldag (uit Rhodienne-De Hoek) worden later ingepland, om een correct sportief verloop mogelijk te maken.

De Beker van België start in het weekend van 29 en 30 augustus. SK Lochristi ontvangt dan Dendermonde. De datum en het precieze uur worden later bekend gemaakt.

KFC Eppegem

De beslissing van de voetbalbond om zowel Beerschot als OHL toe te laten in de Jupiler Pro League heeft ook gevolgen voor de reeksindeling. KFC Wetteren stijgt hierdoor naar tweede amateurklasse en KFC Nijlen maakt de overstap naar derde amateurklasse. Gezien de ligging van Nijlen werd besloten deze ploeg in de B-reeks te plaatsen, waardoor (oude bekende) KFC Eppegem naar de A-reeks verhuist en de plaats van Wetteren overneemt.

De nieuwe tweede speeldag zal SK Lochristi meteen naar de Brabantse ploeg brengen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram