Competitie senioren hervat op 13-14 februari, jeugd een weekje vroeger

7 december 2020

De crisiscel van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft zopas een beslissing genomen over het vervolg van de voetbalcompetitie. In het weekend van 6 februari mogen opnieuw wedstrijden gespeeld worden in het jeugdvoetbal. Een week later (weekend van 13 februari) gaan ook de seniorencompetities in het amateurvoetbal opnieuw van start. De eindstreep wordt getrokken na de heenronde.

Gezien de huidige coronamaatregelen kan er pas vanaf 16 januari opnieuw in groep getraind worden. Als die datum door de situatie niet nog verder uitgesteld wordt, mogen de amateurclubs vanaf februari opnieuw wedstrijden spelen na bijna vier maanden verplichte pauze. De competitie start officieel in het weekend van 13 en 14 februari.

De lopende competitie in alle afdelingen van het amateurvoetbal wordt afgewerkt op basis van de heenronde,  waarbij elke ploeg één keer tegen elke tegenstander uit de reeks speelt. Alle eerder uitgestelde wedstrijden worden nog gespeeld, zodat voor de uitgestelde wedstrijd tegen Eppegem een nieuwe datum moet gezocht worden. Deze (halve) competitie zal leiden tot een eindrangschikking met de normale gevolgen: een kampioen, stijgers, en dalers.

De heropstart voor het jeugdvoetbal is voorzien in het weekend van 6 februari 2021.
-

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram