Bornem met zware 6-0 cijfers huiswaarts gestuurd

1 maart 2020

SK Lochristi A haalde een vierde opeenvolgende zege. Hekkensluiter Bornem kreeg er zes om de oren, maar het had anders kunnen lopen hadden de bezoekers in de eerste helft hun kansen afgewerkt.

Het begin van de wedstrijd verliep aan een slakkengang en werd gekenmerkt door heel wat slordigheden bij beide ploegen. Het eerste schot tussen de palen viel na 10'. Badi trapte op doelman Meeus. Lochristi voerde de druk op met schot Pieter-Jan Van Der Eedt dat naast ging en een poging van Vandekerckhove die half naast de bal trapte. Bornem nam daarna de wedstrijd over. Vanmeulder dwong Wouter Van Der Eedt tot een knappe redding. De Lochristi-doelman was ook alert op een poging van El Madani en een schot van Van Den Mooter haalde de thuisgoalie uit de kruising. Op het half uur stak Lochristi nog eens de neus aan het venster. Badi trapte een wenkende kans naast. Een lange bal van Speltdooren werd doorgekopt door Badi en Vandekerckhove kon alleen op doel af. Hij trapte via de paal binnen en zette Lochristi ietwat gevleid op voorsprong. De treffer werkte bevrijdend en de thuisploeg voetbalde in de slotfase van de eerste helft nog enkele mooie kansen bijeen. Badi devieerde een voorzet van Polfliet tegen de dwarsligger. In de 41' had Badi een beetje geluk toen hij eerste op de doelman trapte en de bal in de rebound via zijn lichaam over de lijn bolde. Vandekerchove kopte over en net voor het rustsignaal werd een lichte strafschopfout op Volckerick omgezet door Speltdooren.

Lochristi leek op zijn elan verder te gaan in de tweede helft. Een kopbal van Van Eeckhout ging net naast en Badi trapte fel gehinderd op doelman Meeus. Nadien verwaterde de wedstrijd een beetje en Bornem kon opnieuw enkele kansjes creëren. Doelman Van Der Eedt ging goed in de voeten van Vanmeulder en even later was Schouppe tijdig terug om de doorgebroken Aps van een treffer te houden. In 5 dolle minuten verdubbelde SK de voorsprong. Vangansbeke trapte de 4-0 tegen de netten op aangeven Vandekerchove (79’) en twee minuten later scoorde De Wilde op voorzet van Vangansbeke. Kiziboga trapte aan de overkant naast na een individuele actie. De Wilde werd in de 83’ neergetrokken in de zestien en Speltdooren mocht de 6-0 vanop de stip tegen de netten trappen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram