Bjorn Uyttendaele vertrekt naar Sporting Lokeren

8 oktober 2020

SK Lochristi moet op zoek naar een nieuwe keeperstrainer. Bjorn Uyttendaele, sinds vorig seizoen verantwoordelijk voor de doelmannen, stapt over naar Sporting Lokeren-Temse dat in tweede amateurklasse uitkomt.

"Het is zeer snel gegaan", zegt Bjorn Uyttendaele ons in een eerste reactie. "Karel Fraeye, sinds begin deze week de nieuwe trainer van Sporting Lokeren Temse, contacteerde mij maandagavond, waarna ik mijn kandidatuur indiende. Na een eerste gesprek op dinsdag werd ik nog een tweede keer uitgenodigd en deze middag kreeg ik bericht dat mijn kandidatuur weerhouden werd. Vanavond zal ik dan ook afscheid komen nemen in Lochristi", aldus Bjorn.

"Een verrassende wending is het zeker, maar meteen ook een unieke kans bij een club die een reeks hoger voetbalt", meent Uyttendaele. "Ik zal SK Lochristi steeds een warm hart toedragen voor de kans die ik er gekregen heb. Het was enorm prettig werken met Robby Buyens en Filip Cornelis, maar nu wacht een nieuwe uitdaging".

Wij wensen Bjorn alle succes toe.

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram