Belangrijke driepunter voor SK Lochristi A

2 februari 2020

SK Lochristi heeft zijn sportieve revanche tegen Svelta Melsele beet. In een weinig oogstrelende wedstrijd tussen twee ploegen die de punten goed konden gebruiken trok SK aan het langste eind.

Voor beide ploegen was het “van moeten”. Melsele moest winnen om van de voorlaatste plaats weg te raken en Lochristi kon de punten goed gebruiken om het degradatiespook weg te houden. Resultaat: slordig en zenuwachtig voetbal, waarbij de staat van het veld ook al geen bondgenoot was.

Melsele begon gretig aan de wedstrijd. Een voorzet van Van Osselaer werd door De Vos over getrapt. Lochristi reageerde via Badi die over doel kopte. Een laag schot van Penneman leverde geen probleem op voor doelman Van Der Eedt. De eerste echte dreiging kwam er na 20’. Vandekerckhove kopte een verre inworp van Delanoy net naast. Lochristi pakte de wedstrijd in handen Een voorzetschot van Smessaert ging voorlangs. Volckerick viseerde de vuisten van doelman Pauwels toen hij mocht aanleggen na een fraaie aanval. De Vos probeerde het net voor de rust met een afstandsschot maar de bezoekende goalie was paraat. De 0-0 was een logische ruststand..

De eerste mogelijkheid in de tweede helft was voor Badi, maar de spits was niet in zijn dagje. Melsele probeerde het laken naar zich toe te trekken. Van Bossuyt bediende De Vos die over trapte en Van Osselaer knalde recht op Van Der Eedt. Lochristi kwam beter in de wedstrijd. Speltdooren zag zijn vrije trap door doelman Pauwels vanonder de lat getikt. De verre inworpen van Delanoy zorgden af en toe voor onrust in de thuisdefensie en toen een slecht weggewerkte bal in de voeten van de jarige De Schryver kwam, twijfelde die niet. Door een bos van benen belandde de bal tegen de netten en Lochristi op voorsprong in de 76’. De Waele kon niet profiteren van een te korte terugspeelbal van de thuisdefensie en besloot op doelman Pauwels. Bij de thuisploeg kwam de frustratie naar boven en kort voor het einde werd Hos uitgesloten toen hij zich revancheerde op Vandekerckhove.

Aan de score veranderde niets meer en SK Lochristi kon de drie belangrijke punten op zak steken.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram