Nipte winst in derby tegen SKV Oostakker

9 februari 2020

SK Lochristi B nam het zaterdagavond op tegen SKV Oostakker. Er leek opnieuw puntenverlies in de maak voor het fel gehavende team van Bart Walleyn, maar Charles Ghyselinck trok de ploeg in de slotfase over de streep.

In de eerste helft had Lochristi B het overwicht, maar Oostakker verdedigde hoog, waardoor er weinig ruimte tot voetballen was. Een viel slechts een grote kans te noteren. Lansan Van Bockstal kon Theo Lietaer bereiken die met zijn mindere rechter voorlangs besloot. Lochristi stapelde de hoekschoppen op maar kansen vloeiden hier niet uit. Langeafstandsschoten van Lorenzo De Groote en Anthony Foncke bleven zonder succes.

Kort na de rust verstuurde Thijs De Schoenmacker een perfecte bal centraal door de thuisverdediging en Sander Van De Velde (foto) trapte met zijn linker naast. De bezoekende vreugde was echter van korte duur, want even later kopte Enes Akbulut een hoekschop via doelman Davy Bracke. Alles te herdoen dus en het was Oostakker dat de beste kansen kreeg. Akbulut verscheen alleen voor doelman Bracke maar plaatste de bal net naast.  Verschelden trapte de bal naar de benedenhoek en doelman Bracke pareerde het schot. De bal belandde in de voeten van Akbulut maar Bracke hield met een knappe save zijn netten schoon. Toen iedereen zich verzoende met de puntendeling was het Charles Ghyselinck die uithaalde en doelman Derudder verraste.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram