Vijf verschillende doelpuntenmakers bij winst in Eppegem

8 december 2019

SK Lochristi pakte een fraaie overwinning op het terrein van Eppegem, de winnaar van de eerste periodetitel. Vooral in de tweede helft speelde SK sterk en scoren lukte vandaag wel.

De aanvangsfase van de wedstrijd was volledig voor de thuisploeg. De eerste kopkans via Rijmanans ging over. De reactie van Lochristi kwam er via Badi die overtrapte na pas van De Schryver. Bij een uitbraak van de thuisploeg waarbij linkerflankverdediger Breugelmans Infiltreerde kon Bell makkelijk binnentikken. Bell had nog twee mogelijkheden om de score op te voeren. Van der Eedt redde bij de eerste poging de meubelen en de tweede kans trapte de thuisspits over. Van Eeckhout kopte aan de overkant een vrije trap binnen het bereik van doelman Leemans. Lochristi-doelman Rogiest ging kort daarna goed in de voeten van de doorgebroken Breugelmans. De bezoekers kwamen beter in de wedstrijd en Yannick Deppe zorgde met een grondscherend afstandsschot voor de 1-1. De wedstrijd viel daarna stil en het was wachten tot kort voor de rust voor nieuw doelgevaar. Een schot van Badi werd door Leemans gepakt.

Net na de rust zag Jelle De Schryver zijn poging gepakt door thuisdoelman Leemans. Balverlies in het middenveld luidde de 2-1 in. Breugelmans kreeg teveel ruimte en was de afwerker van dienst. Nauwelijks 60" stonden de bordjes opnieuw in evenwicht. Van der Eedt verstuurde een gemeten voorzet naar Badi die heerlijk binnenknikte. Op het uur kon Vandekerchove profiteren van geknoei bij de thuisploeg  om Lochristi op voorsprong te trappen. Lochristi controleerde de partij en Badi en Deppe konden hun kansjes niet verzilveren. Ook Van Eekhout trapte met rechts over. Toen Badi in het middenveld een bal aflegde, zag Van Eeckhout zijn kans gekomen en hij trapte verrassend over doelman Leemans. De schaapjes leken op het droge tot Boudart de thuisploeg op hoekschop terug in de wedstrijd kopte. Eppegem kon geen slotoffensief meer in elkaar knutselen en toen Stijn De Wilde in de zestien foutief werd gestuit was het voor Speltdooren een koud kunstje om de 3-5 aan te tekenen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram