Sterk Lochristi B klopt Wachtebeke in eigen huis

20 oktober 2019

SK Lochristi B pakte uit met een sterke collectieve prestatie op het terrein van SK Wachtebeke. Theo Lietaer had een voet in de drie doelpunten.

Lochristi domineerde de aanvangsfase en creëerde ook de eerste kans. Gilles De Ridder besloot alleen voor doel op op  doelman De La Ruelle; Wachtebeke reageerde via een kopbal van Remue. Het aangename begin kreeg niet meteen een vervolg en het was wachten tot net voor half uur op een nieuwe kans. Lietaer glipte door de buitenspelval, maar hij trapte naast. Even later een identieke fase. Lietaer omspeelde nu de doelman en trapte via de paal binnen. Thomas Stragier tekende voor de volgende kans, maar ook nu liep het mis in de afwerking.  De gemiste kansen braken Lochristi zuur op. Tars Stevens kreeg op hoekschop teveel ruimte en knikte kort voor de rust de 1-1 ruststand tegen de netten.

In de beginfase van de tweede helft kreeg Sander Vandevelde kreeg bal cadeau van de Wachtebeekse doelman, maar de spits trapte onbesuisd over. Wachtebeke kwam beter in de wedstrijd. Steinweiler knalde op de paal en de rebound van Stevens werd afgeblokt. Steinweiler ging even later neer in de zestien, maar de ref zag er geen strafschop in. Ook aan de overkant werd voor een strafschop geschreeuwd. De La Ruelle redde een kopbal van Lietaer en bij de daaropvolgende scrimmage voor doel zag Lochristi een handsspel. Ook hier liet de scheidsrechter begaan. Van Laere kreeg de kans om Wachtebeke op voorsprong te trappen toen hij alleen voor doelman Bracke verscheen, maar de goalie van Lochristi redde de meubelen. Lochristi nam daarna de partij terug in handen. Een knappe solo-actie van de ingevallen Ghyselinck was de aanleiding voor de 1-2. Hij bediende Lietaer die zijn tweede van de dag aantekende. Ghyselinck trapte even later net naast.  In de slotfase pakte Even een tweede gele kaart na een stevige overtreding op De Ridder. Lochristi kon naar hartelust counteren maar de grensrechter vlagde al te vaak voor buitenspel. Toen Lietaer dan toch eens kon doorgaan werd  zijn voorzet door Van Der Snickt in eigen doel verwerkt. De 1-3 was meteen de eindstand.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram