SK Lochristi A wint in Bornem.

6 oktober 2019

Na twee nederlagen op rij kon SK Lochristi A opnieuw aanknopen met een overwinning. Op het terrein van hekkensluiter Bornem werd met 1-3 gewonnen, maar de bezoekers maakten het zich nodeloos moeilijk.

De wedstrijd was pas op gang gefloten en Lochristi tekende meteen voor de eerste kans. Badi kon zich doorzetten en struikelde in het duel met zijn rechtstreekse tegenstrever, waarna hij al liggend alsnog op de paal mikte. Vandekerckhove werd even later aangetikt in de zestien maar de ref zag er geen strafschop in. Daarna volgde een betere periode van de thuisploeg zonder dat deze tot kansen leidde. Lochristi nam opnieuw over en Vandekerckhove kreeg een unieke kopkans maar doelman Meeus redde knap. Daarna viel de partij stil en het was wachten tot halfweg de eerste helft toen Vandekerckhove nogmaals de vuisten van Meeus viseerde en Badi een voorzet van Polfliet naast kopte. Aan de overkant trapte Fousseri in de handen van Rogiest. Aan de overkant kopte De Waele binnen het bereik van  doelmanMeeus. Op het half uur was het wel raak. Badi zette zijn voet op een voorzet van Vandekerckhove en hij liet Meeus kansloos. Kort voor de rust kreeg Van Eeckhout net iets teveel ruimte op hoekschop en hij kopte SK op een 0-2 ruststand (foto)..

De tweede helft had aanvankelijk niets om het lijf. Lochristi controleerde en Bornem kon geen vuist maken. Tot Speltdooren nonchalant balverlies leed en Maviluka kon scoren en de thuisploeg de aansluitingstreffer bezorgde. De Waele had even later de kans om de wedstrijd opnieuw op slot te trappen maar de bal belandde recht in de handen van Meeus. De thuisploeg ging opnieuw in zijn kansen geloven en ging aanvallender spelen. De kans voor Lochristi om te counteren, maar dat deden ze te onzorgvuldig. Van Eeckhout trapte vanop afstand over. Uiteindelijk was het wachten tot de laatste minuut toen Volckerick uiteindelijk verlossing bracht en de 1-3 aantekende, met behulp van een klungelende thuisdefensie.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram