SK Lochristi A krijgt een lesje in efficiëntie

13 oktober 2019

SK Lochristi leed vandaag een 2-4 nederlaag tegen leider Wetteren. Het verschil tussen beide ploegen was niet zo groot als de score doet vermoeden, de bezoekers toonden zich een pak efficiënter.

Wetteren nam een droomstart Wetteren. Gyselinck scoorde na 4' met een overhoeks schot. De bezoekers domineerden de openingsfase en kregen een strafschop na ongelukkig handsspel van Volckerick, een koud kunstje voor Van Peteghem. Lochristi reageerde en Polfliet zag zijn kopbal afgeblokt worden door ploegmaat Badi. Diezelfde Badi trapte op voorzet van Volckerick een wenkende kans naast. Wetteren-doelman Verhoeven had enige moeite met vrije trap van Ryckaert en ook Hikay _ die net voor aanvang van de wedstrijd de gekwetste Van Eeckhout kwam vervangen _ twijfelde te lang en weg kans. Het doelpunt dat Lochristi verdiende viel aan de overkant. Van Peteghem kopte een voorzet naar Manki die met mooie een omhaal Rogiest kansloos liet. Lochristi kreeg voor de rust nog twee mogelijkheden. Badi viseerde op hoekschop de deklat en Ryckaert kopt over.

In de tweede helft was Lochristi als eerste gevaarlijk. Vandekerckhove trapte in de draai in handen van Verhoeven. Wat Wetteren wel kreeg, kreeg Lochristi niet. Toen Volckerick op de hand van een Wetterse verdediger kopte had de ref niets opgemerkt. Geen strafschop dus en nauwelijks een minuut na deze fase stond de 0-4 op het bord.  Van Peteghem recupereerde de bal en bediende Delannoy die op zijn beurt kompaan Van Peteghem een nieuwe treffer aanbood. Lochristi reageerde via Badi die in de draai milderde. Op het uur kon Ryckaert via een verdediger en de paal de 2-4 aantekenen. Wetteren kreeg daarna de wedstrijd opnieuw onder controle al trapte Smessaert nog net over.  Lochristi-doelman Rogiest beroerde de bal met de hand buiten de zestien en moest vroegtijdig de kleedkamer in met een rode kaart. De partij was gespeeld Invallersdoelman Van der Eedt voorkwam nog de 2-5 in blessuretijd.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram