Simpele zege voor SK Lochristi B

24 november 2019

SK Lochristi had helemaal geen moeite met Standard Muide. In een sterke eerste helft maakte Lochristi het verschil. De tweede helft had nauwelijks nog iets om het lijf, maar de drie punten kwamen nooit in gevaar.

Standard Muide zorgde voor het eerste gevaar. Dominic Donckor trapte naast. Na deze fase stond er slechts een ploeg op het veld. Sander Vandevelde legde af voor Charles Ghyselinck die doelman Rico Blomme tot knappe redding dwong. Taylan Tekgul zorgde nog even voor tegenwerk na een snel genomen vrije trap. Gilles De Ridder werd knap vrijgespeeld maar ook hij strandde op de bezoekende doelman. Lochristi claimde een strafschop na handsspel maar de ref reageerde niet. Michiel Van Nieuwerburgh miste even later zijn trap. In de 22' was er dan toch succes voor Lochristi. Een knappe voorzet van Francis Baes werd binnengeknikt door Theo Lietaer. Lochristi drukte door. Gilles De Ridder trapte na een dubbelpas met Charles Ghyselinck naast. Kort voor de rust infiltreerde Thijs De Schoenmacker. De pas van Michiel Van Nieuwerburgh leek net iets te ver, maar doelman Blomme loste de bal en De Schoenmacker nam het geschenk  in dank aan.

De tweede helft was een pak minder interessant. Lochristi schakelde een versnelling lager, maar de bezoekers konden helemaal geen vuist maken. Theo Lietaer viseerde vuisten van doelman Blomme en Michiel Van Nieuwerburgh kopte over. Op een voorzet van Gilles De Ridder kon Theo Lietaer makkelijk de 3-0 binnenkoppen. Wedstrijd helemaal gespeeld en wat volgde was geen voer de geschiedenisboeken.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram