Ruime zege voor SK Lochristi B

13 oktober 2019

SK Lochristi B pakte de drie punten in de derby tegen SKV Oostakker. Ondanks de ruime 3-0 was het vertoon niet echt overtuigend.

De eerste kans was voor de bezoekers. Rupus trapte onbesuisd naast. Aan de overkant knalde de doorgebroken  Ghyselinck in de handen van de Oostakkerse doelman. De slordigheden stapelden zich op tot SK in de 21' een snelle counter kon opzetten. Lietaer bediende Ghyselinck en die maakte de klus af. Lochristi bleef de baas, maar liep keer op keer in de buitenspelval. Kort voor de rust dan toch opnieuw dreiging, maar doelman Derudder hield de pogingen van Lietaer, Van Nieuwerburgh en Stragier uit zijn doelvlak.

Ook na de rust bleef het spelniveau bedenkelijk. Lochristi had overwegend balbezit, maar deed er nauwelijks iets mee. Het doelpunt viel, niet toevallig, uit een stilstaande fase. De bal bleef hangen in de bezoekende zestien en Schoonjans trapte in de kruising. De bezoekers gingen iets potiger spelen en grossierden in de kaarten. Bressers kreeg zelfs rood voor een zware tackle op Stragier. Het werd uiteindelijk 3-0 nadat Rupus een voorzet van Lietaer in eigen doel verwerkte.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram