Romero velt hard verdict

27 oktober 2019

Een fel vertimmerd SK Lochristi leed tegen Ninove een nederlaag. Verdiend was het helemaal niet, maar de klasse van de bezoekende spits Romero maakte nog maar eens het verschil.

SK Lochristi miste vandaag 10 spelers door kwetsuren of schorsing en startte op de bank oa. met Sander Vandevelde en Gilles De Ridder, twee spelers die zaterdag nog aantraden met de derde provincialer.

Ninove startte sterk. Nauwelijks afgetrapt of Romero kon van dichtbij aanleggen. Rogiest smeet zich in de baan van schot en redde knap. Bij de daaropvolgende hoekschop kopte L'heureux over. De stormloop van de bezoekers ging na goed 20' liggen en Lochristi kon dreigen. Ryckaert trapte een vrije trap op de vuisten van doelman Van den Noortgaete. Volckerick knalde de rebound over. Aan de overkant haalde Ryckaert een kopbal van de lijn. Een actie via De Waele en Badi werd door eerstgenoemde te zwak afgewerkt. Het weinige gevaar kwam uit stilstaande fases. Gillis kopte in de handen van Rogiest.

In de tweede helft kwam de thuisploeg nadrukkelijker opzetten. Badi miste alleen voor doel. Na een voorzet van Smessaert kwam De Wilde goed voor zijn man maar doelman Van Den Noortgaete redde knap. Smessaert leek op hoekschop net iets te verrast om af te drukken en de Ninove-doelman kon opnieuw redding brengen. Ninove kon enkel dreigen op een kopbal via L'heureux over doel. Een schot van Speltdooren werd onderweg afgeblokt. De gemiste kansen braken Lochristi uiteindelijk zuur op. Schamp profiteerde van aan afgebroken aanval en hij bediende topschitter Romero, die een hard verdict velde. Lochtisti kon niet echt reageren op de late treffer en de beste kansen in de slotfase waren voor de bezoekers. Schamp kon net niet bij voorzet Romero en  Van Damme vond doelman Rogiest op zijn weg.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram