Ook B-ploeg onderuit tegen Boekhoute

29 september 2019

SK Lochristi B kon de punten niet thuishouden tegen Boekhoute. De bezoekers toonden zich een pak gretiger dan de thuisploeg.

Boekhoute was in de aanvangsfase de betere ploeg. Hillaert trapte naast en Verstraeten kopte net iets te slap. Op een eerste kans van de thuisploeg was het wachten tot de 17'. Stragier mikte naast. De bezoekers bleven voor de meeste dreiging zorgen en de boomlange Verstraeten was heer en meester in het luchtruim, al lukte het hem niet om te scoren. Van Nieuwerburgh had op hoekschop de kans om Lochristi op voorsprong te koppen, maar de bal ging net naast. De Kock was aan de overkant wel bij de pinken om de Boekhoute op voorsprong te trappen, ook al omdat de thuisdefensie niet oordeelkundig ingreep.

Wie dacht dat SK na de rust zou profiteren van het windvoordeel kwam bedrogen uit. De thuisploeg zakte volledig weg en Boekhoute brak naar hartelust uit. Hillaert vond doelman Bracke op zijn weg, maar de thuisgoalie was kansloos toen De Kock aanlegde. Gilles De Ridder zag de aansluitingstreffer op de vuisten van doelman Van Waes uiteenspatten. Dit brak Lochristi zuur op, want aan de overkant kon de pas ingevallen Dellaert wel scoren. In de slotfase trapte Van De Velde eerst op de dwarsligger, maar vanop de stip lukte het wel. Gilles De Ridder kopte de laatste kans na.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram