Onverdiende nederlaag voor Lochristi A

29 september 2019

SK Lochristi leed vandaag een onverdiende nederlaag tegen Svelta Melsele. Ondanks een resem kansen slaagde men er niet in te scoren en hiervoor was de bezoekende doelman Pauwels gedeeltelijk verantwoordelijk. De bezoekers toonden zich wel efficiënt.

Na een snel maar vrij slordig begin van de wedstrijd _ waarbij beide ploegen het eens vanop afstand probeerden zonder resultaat _ viel de wedstrijd vrij snel stil. Melsele kwam gevaarlijk opzetten en een bezoekende treffer werd wegens voorafgaandelijk buitenspel afgekeurd. Lochristi claimde een strafschop na vermeend handsspel in de zestien. Halfweg de eerste helft trapte Van Osselaer in de vlucht naast. Diezelfde Van Osselaer zag een tweede poging afgeblokt. De thuisploeg dreigde na een infiltratie van Badi. Aan de overkant trapte De Vos een afvallende bal over. In de slotfase van een kansarme eerste helft kreeg Lochristi nog twee mogelijkheden. Een voorzet van Badi caprioleerde in de handen van Pauwels en de kopbal van Vandekerckhove had te weinig kracht om de bezoekende doelman in verlegenheid te brengen.

De tweede helft profiteerde SK van het windvoordeel maar scoren lukte niet . Badi miste op een haar een scherpe voorzet van Vandekerckhove en Volckerick trapte naast. Ndinbe kopte aan de overkant naast op hoekschop. Melsele kon bij de eerste counter in de tweede helft scoren. Geldof profiteerde van een onzorgvuldigheid bij de thuisploeg en bracht de bezoekers op voorsprong. Badi miste onmiddellijk daarna de kans op een gelijkmaker. Pauwels redde tot twee keer toe en ook de paal stond in de weg van de Lochristi-spits. Volckerick trapte in de handen van de bezoekende doelman. Ook bij een schuiver van zowel De Schryver als Ryckaert ging Pauwels goed plat. Vandekerckhove knalde de volgende goede kans over. Van Der Eedt hield de bezoekers met een knappe redding van de 0-2. Pauwels voorkwam de gelijkmaker met een voetreflex op een ultieme poging van Van Eeckhout.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram