Nieuwe thuisnederlaag voor SK Lochristi

1 december 2019

SK Lochristi kon opnieuw niet winnen op eigen terrein. Tegen Jong Lede werd met zware 1-4 cijfers verloren. Een betwistbare strafschop en rode kaart in de aanvangsfase nekten de thuisploeg.

Jong Lede startte met hoge druk en kon al vroeg juichen. Hiervoor kregen ze wel de hulp van de scheidsrechter. Jelle De Schryver redde de poging van De Landtsheer op de lijn maar ref zag handsspel. De Schryver kreeg er een rode kaart bovenop en de strafschop werd omgezet door Van Peteghem. Diezelfde Van Peteghem viseerde even later de dwarsligger. Lochristi knokte zich daarna in wedstrijd. Een afstandsschot van Speltdooren belandde op de paal en een poging van Badi werd afgeblokt. De bezoekende doelman Piro ging goed plat op een vrije trap van Polfliet. Beide ploegen kregen net voor de rust nog elk een kans. Jonas De Landtsheer kwam een teenlengte te kort om een voorzet Jens De Landtsheer binnen te tikken en Guus Vandekerchove kon een misser in de bezoekende defensie niet verzilveren.

Net voor het uur kon Lede de score verdubbelen na een snelle uitbraak. Van Peteghem was opnieuw afwerker van dienst. Bij een snelle spelherneming gaf de thuisploeg niet thuis en Jonas De Landtsheer kon in twee tijden scoren. Lochristi milderde onmiddellijk daarna via Badi. De thuisploeg probeerde nog, maar de beste kansen waren uiteindelijk nog voor de bezoekers. Jens De Landtsheer vond Rogiest op zijn weg en Cocquyt tekende voor de 1-4.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram