Mistige derby bij zondagreserven eindigt in gelijkspel

24 november 2019

Slechts in een reeks is een derby mogelijk tussen SK Lochristi en SK Lochristi. Zondagmorgen was het zover tussen de beide zondagreserveploegen. Het werd een derby zoals die er een moest zijn. Veel strijd, bij momenten enkele stevige overtredingen en een billijke puntendeling.

De Beerveldse tak van SK Lochristi domineerde de beginfase en kwam verdiend op voorsprong toen Matthias Tollenaere goed voor zijn man kwam op hoekschop. Doelman Simon Van Den Berghe bracht eerst nog redding, maar tegen de rebound had hij geen verhaal meer. De Lootse tak van Lochristi herstelde het evenwicht en kreeg ook enkele kansen, maar ook Jorge De Backer stond goed te keepen.

Na de rust bleef de partij goed over en weer gaan en Kenny Claeyé zette de bordjes al snel in evenwicht. Beide ploegen kregen nog kansjes, maar de spitsen langs weerszijden slaagden er niet meer in de netten te doen trillen. Scheidsrechter Tom Hanselaer, die in de eerste helft de kaarten op zak hield, bestrafte enkele stevige overtredingen wel met een geel karton.

Deze eerste echte derby van het seizoen eindigde dan ook in een billijke 1-1.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram