Lochristi B pakt driepunter bij Hansbeke

6 oktober 2019

SK Lochristi B herstelde zich goed van de nederlaag van vorige week. Op het terrein van Hansbeke knoopte men opnieuw aan met een overwinning.

De wedstrijd kende nauwelijks een studieronde. Na 4 minuten spelen schilderde Anthony Foncke een vrije trap op het hoofd van Robrecht Schoonjans, die vrij voorlangs kopte. Theo Lietaer was heer en meester op zijn linkerflank, maar vond nooit een ploegmaat voor doel. Enige opschudding noteerde men op het einde van de eerste helft. Lochristi-doelman Davy Bracke werd in de kleine rechthoek onderuitgelopen en liep averij op. Bij de daaropvolgende aanval kon hij niet bij een bal en spits Delaere kon eenvoudigweg binnentikken. Ruststand 1-0.

Net na de rust schilderde Anthony Foncke opnieuw een vrije trap perfect op het hoofd van Michiel Van Nieuwerburgh (foto) en dit keer belandde de bal wel tegen de netten. De ingevallen doelman Tim Solemé kon een hard schot van De Waele niet onder controle krijgen en de rebound werd, al dan niet in buitenspel, binnengetikt door Cools. Lochristi reageerde. Een sterk spelende Thomas Stragier stuurde Charles Ghyselinck perfect in het straatje en met een magistrale stiftbal nam hij doelman Van Wingen te grazen. Lochristi drukte door en toen Charles Ghyseghem foutief gestuit werd in de zestien wees de scheidsrechter naar de stip. De strafschop werd feilloos omgezet door Michiel Van Nieuwerburgh. Net voor affluiten loodste Maxime Lammens ploegmaat Gilles De Ridder voor doel die mooi de doelman omspeelde om tergend traag de 2-4 binnen te schuiven.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram