Gebrek aan efficiëntie breekt SK Lochristi zuur op

15 december 2019

SK Lochristi kon geen vervolg breien aan de winst in Eppegem. Op het terrein van Wolvertem-Merchtem werd met 2-0 verloren en hiervoor moet men vooral in eigen boezem kijken, want opnieuw sprong SK te slordig om met de kansen.

 

Door de slechte weersomstandigheden was het veld van de thuisploeg nagenoeg onbespeelbaar zodat men moest uitwijken naar het kunstgrasveld op het B-complex van de club. Lochristi tekende meteen voor de eerste kans. Maxim van Eekhout kopte onbegrijpelijk naast. Lochristi was dominant in de aanvangsfase. Yassin Badi trapte net iets te zwak vanuit de draai. Halfweg de eerste helft volgde een betere periode van de thuisploeg. Jonas Perrault trapte binnen het bereik van doelman Benny Rogiest en Maarten Willems viseerde de voet van de Lochristi-doelman. De thuisploeg claimde nog een strafschop na vermeend handsspel van Olivier Speltdooren.

 

De thuisploeg nam de beste start na de rust. Bryan de Keyser kopte over. Lochristi kon in die periode slechts een keer dreigen op vrije trap via Joël Polfliet. Toen de thuisploeg een hoekschop kreeg, vergat Lochristi Thomas Baslin in de gaten te houden en die kon de 1-0 tegen de netten koppen. Lochristi reageerde. Doelman Martin Vandervorst redde een nieuwe poging van Maxim Van Eeckhout en Badi kon een reuzekans alleen voor doel niet afwerken. Ook Guus Vandekerckhove kreeg een voorzet van Robbe Smessaert niet tussen de palen. Het doelpunt viel aan de overkant. Maxime Gody trapte eerst in de handen van doelman Rogiest, maar toen de vrijstaande Jonas Perrault op doel besloot was de 2-0 een feit.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram