Blllijke puntendeling tegen leider Zelzate

17 november 2019

SK Lochristi slaagde erin punten af te snoepen van leider KVV Zelzate. Na een wedstrijd met heel veel inzet bleef de score op 1-1 steken. 

De studieronde werd in de 5' afgebroken door een vrije trap van Geoffrey Ryckaert. De bal kwam via de onderkant van de deklat terug in het veld al. Op het kwartier kreeg Zelzate een eerste mogelijkheid. Stijn Cools-Ceuppens kopte naast. Zelzate nam wedstrijd in handen en Tars Noteboom knalde een aflegger van Doran Mertens staalhard voorbij doelman Benny Rogiest. De bezoekers claimden een strafschop na fout op Manu Antwi, maar de ref reageerde niet. Rogiest tikte een kopbal van Nicolas Van Buyten over. Lochristi kon even dreigen via een kopbal van Yassin Badi. Bij een snelle uitbraak trapte Nathan Volckerick naast en Robbe Smessaert zette Zelzate-doelman Frederique De Vleesschauwer aan het werk. Aan de overkant schudde Benny Rogiest een knappe redding uit de mouw op een poging van Nicolas Van Buyten.

Lochristi begon sterk aan de tweede helft en Dominique De Waele kopte van dichtbij over. Zelzate liet zich evenmin onbetuigd en dreigde met enkele schoten uit de tweede lijn. Halfweg de tweede helft werd de werkkracht van de thuisploeg beloond. Yassin Badi trapte van net buiten de zestien in de kruising. Zelzate reageerde onmiddellijk en Rogiest moest tot twee keer toe redding brengen. In de slotfase gingen de bezoekers op zoek naar de winning-goal en Rogiest was nog bij de pinken op een poging van Simon Lanckman.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram