Beloften verslaan Eendracht Aalst in dolle slotfase

12 oktober 2019

De overgang naar derde amateurklasse heeft ook gevolgen voor de beloften. Deze krijgen week na week ploegen uit het nationaal voetbal tegenover zich. Zaterdag kwam met Eendracht Aalst een grote naam naar de Beerveldse Baan afgezakt. Het werd een aangename pot voetbal tussen beide partijen met maar liefst negen treffers.

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen verdiend op voorsprong. Lochristi reageerde gevat en via Hykaj en twee keer De Wilde ging men met een 3-1 voorsprong gaan rusten.

Na de rust leek Lochristi de wedstrijd onder controle te houden, tot een onachtzaamheid in de defensie werd afgestraft door de Aalstenaars. Toen De Wilde zijn derde doelpunt van de namiddag aantekende dacht de thuisploeg de buit binnen te hebben, maar Aalst kon onder impuls van een onhoudbare Capelleman in de slotfase nog twee keer scoren. In blessuretijd viel er alsnog een winnaar uit de bus. Sander Algoet bezorgde Lochristi de drie punten.

Een fotoreportage van de wedstrijd kan je op de facebookpagina terugvinden.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram