Kunstgrasproject

Het jeugdbestuur is begin juni 2018 een project gestart om op het complex Bosdreef ook kunstgrasvelden aan te leggen met als doel de jeugdopleiding verder te versterken

Om zowel de club als de spelertjes verder te laten ontwikkelen hebben we nood aan meer ruimte om te trainen. Een kunstgrasveld op het B- en C-terrein kan voor een grote sportieve meerwaarde zorgen. Er zal meer en beter kunnen worden getraind, zeker door de allerkleinsten. De terreinen kunnen intensiever en langer worden gebruikt.

Het opzet is om binnen een termijn van twee à drie jaar een extra budget te verzamelen van 200.000 euro voor de aanleg van een kunstgrasveld en op die manier de gemeente te overtuigen om mee te stappen in het project. Het is een win-win-situatie voor zowel de gemeente als de club, een lagere kostprijs voor de gemeente én een grotere verbondenheid binnen de club.

Een bedrag van 200.000 euro is bijzonder ambitieus, maar ik ben ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen creatieve en ondernemende mensen tot voldoende acties en extra sponsoring kan leiden om onze jeugdspelers in de beste omstandigheden te leren voetballen.

De acties en resultaten ervan kan u op onze facebookpagina op de voet volgen.

Tom De Sutter

Initiatiefnemer

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram