21ste traditionele familiehappening weekend één

Start: 15 maart om 11:30

Einde: 15 maart om 14:00

Prijs: €17

Op zondag 15 maart koppelen we hier graag een sportieve uitdaging naar de ouders aan: kom nu maar eens van achter de afsluiting, en laat die “beste stuurlui aan wal” hun wekelijkse coaching maar eens omzetten in “ik zal het nu wel eens tonen hoe het moet”, uiteraard alles op een sportieve manier! Neem de handdoek op en organiseer een wedstrijdje tussen ouders en spelers. Hierna kunnen jullie dan samen genieten van een aperitiefje, aansluitend de voetjes onder tafel steken om de buikjes te vullen en als dessert de wedstrijd in 3de amateur tegen Avanti Stekene, op moment van schrijven een duel tussen de nummers 6 en 7 uit het klassement.

Op beide dagen start het buffet van 11u30 tot 13u. Aanschuiven voor een laatste portie kan tot een uur voor aanvang van de wedstrijd. Het buffet biedt stoofvlees, balletjes in de tomatensaus en vol-au-vent (keuze bij inschrijving door te geven om hoeveelheden te kunnen inschatten, een tweede portie mag gerust afwijken van de 1ste keuze), aangevuld met heerlijke Belgische frietjes uit eigen vet, koude groenten (mixed salade, komkommer, tomaten, wortelen) en al even traditionele mayonaise om het compleet te maken. Voor de eventuele veggies voorzien we graag kruidenburgers.

Het zou fijn zijn jullie héél talrijk te mogen verwelkomen om de jeugdkas te sponsoren maar ook en vooral om er samen een leuke (na)middag van te maken. Ohja, spelertjes die komen eten, kom in cluboutfit dan kunnen er ook nog mee oplopen bij aanvang van de wedstrijd(en) van de 1ste ploegen.

De prijzen waren, zijn en blijven democratisch: volwassenen betalen €17, kinderen (2014°-2007°) betalen €10, kinderen geboren na 2014° mogen gratis mee aanschuiven. Graag wel door te geven zodat er voldoende plaatsen kunnen voorzien worden. In deze prijzen zit uiteraard ook de inkom tot de namiddagwedstrijd(en), wat voor volwassenen anders toch ook al op €10 komt.

Inschrijven kan via de site, je trainer/afgevaardigde, of via mail naar jeugd@sklochristi.be. Zodra kaarten beschikbaar zijn kunnen deze worden afgehaald en betaald in de kantine op de Bosdreef. Dit spaart aanschuiven op zondag uit.

Sportieve groeten en hopelijk tot op (één van) beide zondagen.

Vanwege het jeugdbestuur.

PS: opgelet bij inschrijven via de site schrijft u per keer 1 persoon in dus voor 2 personen 2x inschrijven...e.z.v.

Voor uw keuzemenu & kinderen gelieve dit onderaan te vermelden op het inschrijvingsformulier.

 

Inschrijven

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram